GRATIS Kennismakingsworkshop Critical Alignment Yoga

Yoga Blog van Yoga Trainer Sandra Lensink

Dagelijks ontmoet ik bevlogen professionals die mij vol passie over hun werk en leven vertellen. Tegelijkertijd hoor ik dat velen kampen met rug, nek- of schouderklachten en slaap- of concentratieproblemen. Deze klachten ontstaan door het langdurig in een verkeerde werkhouding zitten en door stress, negatieve gedachtepatronen of het niet goed omgaan emoties. Jouw energieniveau, de belangrijkste succesfactor in je werk, komt hierdoor onder druk te staan.

Yoga voor werknemers met rugklachten

Ons lichaam geeft ons allerlei signalen dat er in ons denken of in de manier waarop we met ons lichaam omgaan iets mag veranderen om vitaal en gezond te blijven leven en presteren. De kunst is om deze signalen te leren begrijpen. Met Critical Alignment Yoga reik ik je de tools en persoonlijke begeleiding aan om naar de signalen van jouw lichaam te luisteren. Je ontwikkelt je bewustzijn zodat bovengenoemde klachten verminderen of verdwijnen. Je ervaart veel meer energie, rust, concentratie en creativiteit.

Critical Alignment Yoga - Cay yoga

Gratis kennismakingsworkshop op zondag 31 maart

Op zondag 31 maart van 10.00 tot 12.00 uur  geef ik een kennismakingsworkshop Critical Alignment Yoga in Eindhoven. In een heel rustig tempo en met veel persoonlijke aandacht laat ik je ervaren wat deze vorm van yoga voor jou kan betekenen. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring met yoga te hebben en je hoeft ook niet lenig te zijn. Maar het mag natuurlijk wel :-).

Waar wordt de workshop gegeven?

Het adres is: Plan B / Studio 19, Hurkestraat 19 Eindhoven.
Een uitvoerige routebeschrijving ontvang je na aanmelding.

Kosten

Deelname kost € 25,=. Schrijf je je na deze workshop in voor de groepslessen of voor de ouroubouros vakantieweek dan is deelname aan deze workshop GRATIS.

Wil jij meer informatie over de docent of over Critical Alignment Yoga?

Wil jij meer weten over mij, Sandra Lensink,of  meer achtergrond informatie lezen over Critical Alignment Yoga
klik dan op de links.

Neem contact met me op?

Heb jij vragen of wil jij je aanmelden? Bel of whatsapp me op 06 – 270 95 274.
Of mail naar : sandra@sandralensink.com