Yoga op het werk

yoga op het werk (voor bedrijven)
Yoga voor werknemers met rugklachten

Waarom Critical Aligment Yoga (CAY) op het werk?

CAY pakt zowel psychische als lichamelijke (chronische) stress op een directe, no-nonsense manier aan.

Tijdens het uitvoeren van de bewegingen richten we ons in een rustig tempo op een ‘technisch’ goede uitvoering. Deelnemers komen oog in oog te staan met lichamelijke spanning, beperkende overtuigingen en de daaruit ontstane stress.

Door de directe vertaling van de oefeningen naar de werksituatie ervaren ze hoe een uitgebalanceerde werkhouding geen energie kost maar juist oplevert.

Wilt u meer achtergrond informatie over deze vorm van yoga kijk dan bij de groepslessen of de privélessen.

 

Waarom ben ik dé docent voor uw bedrijf of team?

Ik heb 18 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en weet als geen ander hoe verkeerde werkhoudingen en stress onze prestaties ondermijnen.

In 2008 begon ik voor mezelf als vitaliteitscoach. Onder eigen naam en in samenwerking met mijn partner Jeroen Jonk heb ik veel workshops en trainingen verzorgd bij kleinere en grote bedrijven zoals Fontys Hogescholen, Philips, ASML, het Maxima Medisch Centrum, Rabobank en de Brandweer.

Mijn werkervaring, mijn opleidingen en mijn eigen levenspad zorgen ervoor dat ik een veilige omgeving weet te creëren waar deelnemers openhartig en kwetsbaar durven te zijn. Op een deskundige manier ben ik zowel empatisch als confronterend. Mijn humor, speelsheid en bewegelijkheid zetten letterlijk in beweging. Ik sta met beide benen stevig op de yogamat. Ben wars van zweverigheid. En weet altijd een directe en toepasbare verbinding naar het werk te maken.

Meer informatie over mij vindt u op Sandra Lensink en op linkedin